Організація роботи інформаційно-технологічних систем бібліотеки вищого медичного (фармацевтичного) навчального закладу - Бруй, О. М.; Гаріна, Н. В.; Карпенко, Тетяна Володимирівна; Киричок, І. В.; Павленко, Т. Б.; Рижов, Олексій Анатолійович; Соколова, Л. В.; Хандрікова, Г. І.; Карпенко, Т. В.; Рыжов, А. А. (ОНМедУ, 2014)
У методичних рекомендаціях висвітлено питання щодо організації роботи основних інформаційно-технологічних систем, що застосовуються бібліотеками вищих медичних (фармацевтичного) навчальних закладів для якісного й ефективного забезпечення наукового та навчального процесів.
Keywords: управління електронними ресурсами; АБІС