Стратегія комплексного індивідуалізованого підходу до лікування хворих з гострою кишковою непрохідністю пухлинного ґенезу - Кубрак, Михайло Анатолійович; Красний, В. В. (My University, 2025)
Ціль роботи. Оцінити клінічну ефективність комплексного індивідуалізованого підходу до лікування гострої кишкової непрохідності, що буде ускладнювати перебіг пухлинного процесу ободової кишки. Завданням було не лише порівняти стандартну та індивідуалізовану тактики, але й сформулювати алгоритм дій, який дозволяє знизити ризики та покращити результати післяопераційного періоду.