Урологія з оцінкою результатів дослідження : метод. посіб. для викладачів - Бачурін, Георгій Вікторович; Ломака, Станіслав Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
У посібнику запропоновані методичні матеріали для викладачів та студентів ІІІ курсу медичних факультетів з підготовки до практичних занять при проходженні циклу «Урологія з оцінкою результатів дослідження».