Українська мова як іноземна. Дієслівний мінімум : довідник для студ.-іноземних громадян I-II курсу - Цупікова, Олена Анатоліївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Довідник «Дієслівний мінімум» містить опис основних форм найбільш частотних дієслів української мови, їхніх граматичних категорій та особливостей вживання. «Дієслівний мінімум» призначений для студентів – іноземних громадян І-ІІ курсів з англійською мовою навчання і для студентів підготовчих факультетів. Довідник може бути використаний на заняттях з української мови, а також під час самостійної роботи іноземних студентів.