Дослідження ефективності лікарського косметичного крему для літніх людей - Фурса, А. В.; Малецький, Микола Миколайович (My University, 2024)
Мета. Дослідити ефективність крему для літніх людей за оклюзійними властивостями in vitro
Keywords: тези доповідей