Технології дистанційного навчання лікарів-педіатрів - Боярська, Людмила Миколаївна; Рижов, Олексій Анатолійович; Котлова, Юлія Валентинівна; Боярская, Л. Н.; Рыжов, А. А.; Boiarskaia, L. M.; Ryzhov, О. А.; Kotlova, Yu. V. (ЗДМУ, 2014)
Досвід проведення курсів тематичного удосконалення лікарям-педіатрам, сімейним лікарям у Запорізькому державному медичному університеті засвідчує, що дистанційна освіта лікарів має базуватись на сучасних технологіях високої професійної інформативності, інтерактивності навчання, мати компетентнісний і когнітивний вектор. Опыт проведения курсов тематического усовершенствования врачам-педиатрам, семейным врачам в Запорожском государственном медицинском университете доказывает, что дистанционное образование должно базироваться на технологиях высокой профессиональной информативности, интерактивности обучения, иметь компетентностный и когнитивный вектор. The experience of the thematic improvement courses for pediatricians, family doctors in ZSMU proves that distance education should be based on the technology of high professional informative, interactive learning, have the competence and cognitive vector.
Технологии дистанционного обучения врачей-педиатров
Tеchologies of the distance studies of pediatricians
Keywords: дистанційне навчання; технології; навчальна платформа «Moodle»; дистанционное обучение; технолоии; учебная платформа «Moodle»; distance studies; technologies; educational platform «Moodle»