Сучасні методи організації самостійної роботи на шостому курсі медичного факультету - Конакова, Ольга Володимирівна; Усачова, Олена Віталіївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Пахольчук, Олексій Петрович; Дралова, Олександра Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Вступ. На сучасному етапі для вивчення клінічних дисциплін у медичних вищих навчальних закладах невід’ємною частиною освітнього процесу як для студентів, так і для викладачів стає аудиторна самостійна робота. Мета дослідження. Визначити роль самостійної роботи при підготовці студентів на медичному факультеті.
Keywords: самостійна робота; он-лайн курс; сучасні інформаційно- освітні технології; медична освіта