Паління, алкоголь, наркотики та нові залежності XXI століття - Довженко, Олена Михайлівна (Запорізький державний медичний університет, наукова бібліотека, 2020)
Бібліографічний покажчик містить публікації з газет та журналів, матеріали конференцій, книги, автореферати дисертацій, інформаційні листи.
Keywords: Тютюнокуріння; залежність; наркоманія; алкоголізм