Додаткові критерії діагностики діабетичної периферичної полінейропатії - Спільник, М. С.; Леженко, Геннадій Олександрович (My University, 2025)
Мета. Дослідити вміст фетуїну А, гама-аміномасляної кислоти, в сироватці крові дітей, хворих на цукровий діабет І типу, та визначити можливість застосування визначення їх рівня в діагностиці ДППНП.
Keywords: тези доповідей