Методика організації самостійної роботи іноземних студентів-медиків у кредитно-модульній системі - Васецька, Лариса Іванівна; Лебеденко, Ірина Леонідівна; Старостенко, Катерина Іллівна (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2009)
Стаття присвячена питанню методики організації самостійної роботи іноземних студентів-медиків в умовах кредитно-модульної системи навчання. Розглянуто особливості ролі викладача в організації цієї' роботи, розкрито етапи, форми і засоби реалізації самостійної роботи. Статья посвящена вопросу методики организации самостоятельной работы иностранных студентов-медиков в условиях кредитно-модульной системы обучения. Рассмотрены особенности роли преподавателя в организации этой работы, раскрыты этапы, формы и методы реализации самостоятельной работы. The article is devoted to the policy of independent work organization of foreign medical students in the conditions of studying in the creditmodule system. In this article examined the features of the teacher’s role in such work organization. In this article exposed stages, forms and ways of independent work realization.
Keywords: матеріали конференцій; самостійна робота; концепція співпраці; концепція “автономії”; етапи і форми організації самостійної роботи; базові принципи; самостоятельная работа; концепция сотрудничества; концепция “автономии”; этапы и формы организации самостоятельной работы; базовые принципы; independent work; co-operation conception; ’’autonomy” conception; stages and forms of independent work; basic principles