Фармацевтична інформація як фактор впливу на безпеку пацієнтів при міжпрофесійній взаємодії "лікар- фармацевт" - Мисюра, С. С.; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета роботи – провести експертну оцінку якості ФІ, яку отримують споживачі ліків у процесі спілкування з фахівцями ОЗ (лікарем і фармацевтом) та з різних джерел (у тому числі спеціалізованих) для розробки рекомендацій щодо підвищення рівня інформаційної безпеки (ІБ) пацієнтів, якості ФД та прихильності до лікування.
Keywords: тези доповідей