Комплексна програма профілактики порушень склепіння стопи у юних футболістів (3-5 років) - Аванесян, А. Ю. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета ‒ обґрунтувати і розробити комплексну програму профілактики порушень склепіння стопи у юних футболістів 3-5-ти років.
Keywords: тези доповідей