Введення в клініку внутрішніх хвороб - Михайловська, Наталія Сергіївна; Кулинич, Таміла Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів ІІ курсу спеціальності «Cтоматологія» складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Пропедевтика внутрішньої медицини». У посібнику викладений навчальний матеріал за щодо оформлення навчальної історії хвороби та методики обстеження хворого. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами IІ курсу медичного факультету під час підготовки до практичих занять з відповідних тем.