Сучасні питання викладання дитячої хірургії в вищому навчальному закладі освіти - Пахольчук, Олексій Петрович (Полтава : ДЗ "ЛНУ імені Тараса Шевченка", 2023)
Анотація. Система вищої освіти вимагає впровадження сучасних технологій та новітніх методів навчання. Для підвищення якості освіти в медичних закладах на сучасному етапі запропоновано використання телекомунікаційних систем. Ця форма навчання сприяє розвитку клінічного мислення майбутніх лікарів, вчить сприймати і аналізувати інформацію он-лайн. Abstract. The system of higher education requires the introduction of modern technologies and the latest teaching methods. To improve the quality of education in medical institutions at the current stage, the use of telecommunication systems is proposed. This form of education promotes the development of clinical thinking of future doctors, teaches to perceive and analyze information online.
Modern issues of teaching pediatric surgery in a higher educational institution
Keywords: дистанційне навчання; симулятивне навчання; вища освіта; distance learning; simulation learning; higher education