Дослідження застосування методів фізичної терапії при травмах плеча у волейболістів - Базаров, І. О. (My University, 2024)
Мета. Дослідження полягає у вивченні ефективності фізіотерапевтичних методів відновлення плечового суглобу після спортивних травм.