Спеціальна неврологія. Модуль 2 - Козьолкін, Олександр Анатолійович; Візір, Ірина Володимирівна; Сікорська, Марина Володимирівна; Гуйтур, Михайло Михайлович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Навчально-методичний посібник розроблений для студентів IV курсу медичного факультету вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації, що навчаються по спеціальності «Лікувальна справа» і включає методичні рекомендації до практичних занять клінічного розділу (модуль 2). В методичних рекомендація надаються сучасні відомості про етіологію, патогенез, профілактику, діагностику, лікування найбільш поширених захворінь нервової системи. Наводяться сучасні загально-неврологічні та спеціальні методики обстеження хворих. При написанні медичних розробок був прийнятий до уваги нові рекомендації для викладання – поєднання в комплекс навчання теоретичних основ неврології та практичних навичок обстеження неврологічних хворих. Навчально-методичні рекомендації складені у відповідності з типовою навчальною програмою з дисципліни «Нервові хвороби», освітньо-кваліфікаційними характеристиками і освітньо-професійними програмами підготовки фахівця.