Хірургічне лікування посттравматичних деформацій проксимального відділу стегнової кістки - Лісунов, М. С.; Кожем'яка, Максим Олександрович; Богдан, Ольга Вікторівна (Тернопіль: Укрмедкнига, 2019)
Актуальність: Посттравматичні деформації кісток можуть призводити до грубих порушень функції кінцівки, що значно знижує якість життя, працездатність і соціалізацію пацієнтів. Одним з методів вибору лікування є коригуюча остеотомія за різними методиками. Мета дослідження: Провести аналіз результатів хірургічного лікування посттравматичних деформацій проксимального відділу стегнової кістки із використанням черезшкірної міжвертлюгової остеотомії з фіксацією PFNA.
Keywords: матеріали конференцій