Патогенетичне значення морфофункціонального стану нейронів гіпоталамусу при експериментальних метаболічних порушеннях - Крашевський, Артем Володимирович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: проаналізувати роль морфофункціональних змін нейронів гіпоталамусу у розвитку експериментальних метаболічних порушень.
Keywords: тези доповідей