Розробка та валідація спектрофотометричної методики кількісного визначення лоратадину - Бугайова, В. В.; Загородній, Святослав Леонідович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Проблематика алергічних захворювань останнім часом набуває все більшої актуальності. У зв’язку з цим розширюється асортимент антигістаміних лікарських засобів. Для контролю якості препаратів провідну роль відіграють методи кількісного визначення активного інгредієнту. У зв’язку з цим метою нашої роботи була розробка нових простих, ефективних та доступних методів аналізу антигістаміних лікарських речовин у фармацевтичних препаратах.
Keywords: тези доповідей