Технологія формування онтології менеджменту фармацевтичного закладу з використанням сервісів ChatGPT-4o - Дядченко, А. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета роботи. Розробити технологію формування онтології менеджменту фармацевтичного закладу з використанням сервісів штучного інтелекту для формування бази знань систем прийняття рішень керівного складу фармацевтичних підприємств.
Keywords: тези доповідей