Ознаки деонтології, притаманні моральній конфабуляції - Демченко, О. В. (My University, 2024)
Деонтологія є невід’ємною частиною пулу знань сучасного працівника сфери медицини будь-якої ланки, адже, засновуючись на моральних засадах, вона визначає формат взаємодії всіх учасників асоційованого з медициною процесу, що, в свою чергу визначає і результат. Якщо говорити про конкретні приклади, деонтологія – віхи, що визначають діапазон професійної діяльності лікаря.