3-D симуляції в медичному протезуванн - Кузьменко, Є. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
На сьогодні найефективнішим методом лікування дегенеративних уражень суглобів є їх ендопротезування – заміна зруйнованого суглоба на штучний аналог-імплантат. Ця процедура є найбільш результативною пластичною операцією останнього століття.