Онлайн підготовка студентів до ліцензійного іспиту "Крок-1. Фармація" з органічної хімії: поточний стан, перспективи впровадження - Білий, Андрій Костянтинович; Воскобойнік, Олексій Юрійович; Коваленко, Сергій Іванович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Онлайн форми навчання вже давно посіли гідне місце серед сучасних освітніх технологій. Серед широкого спектру завдань, що можуть бути виконані за допомогою даного інструменту й підготовка до ліцензійних іспитів "КРОК-1. Фармація ".