Синтез та властивості s-алкілпохідних 5-(3-(індол-3-іл)пропіл)- 4-(2-метоксифеніл)-1,2,4-триазол-3-тіолу - Федотов, Сергій Олегович; Гоцуля, Андрій Сергійович (My University, 2024)
Метою роботи була предиктивна in silico оцінка фармакологічного профілю та визначення оптимальних умов синтезу 5-(3-(індол-3-іл)пропіл)-4-(2-метоксифеніл)-1,2,4- триазол-3-тіолу та його S-алкілпохідних.
Keywords: тези доповідей