Особливості медикаментозної корекції ішемічної хвороби серця у поєднанні з постменопаузальним остеопорозом в загальноклінічній практиці - Стецюк, Ірина Олегівна (Тернопіль : Укрмедкнига, 2024)
Мета дослідження. Оцінити клінічну ефективність додаткового включення комбінації натрію алендроната та L-аргініну гідрохлориду на тлі базисного лікування у жінок, у хворих на ІХС, коморбідну з ПМОП.