Методика викладання дисципліни "медична інформатика" для студентів спеціальності "лабораторна діагностика" - Рижов, Олексій Анатолійович; Строітєлєва, Ніна Іванівна; Пишнограєв, Юрій Миколайович (My University, 2023)
Клінічна лабораторна діагностика у сучасній медицині є основним джерелом об'єктивної інформації про стан організму пацієнта. Лабораторна медицина на сучасному етапі розвитку охорони здоров'я набуває особливої значущості, тому що займає провідне місце серед діагностичних медичних служб.