Вплив дистанційного навчання на формування педагогічних умов при підготовці конкурентоздатних фахівців у закладах професійної освіти - Земляна, А. А.; Соколовська, Ірина Анатоліївна (Кривий Ріг : КПГТЛ, 2018)
У статті розглянута актуальна проблема з приводу активного впровадження у навчання в медичних вишах системи дистанційного навчання, якодна з нових педагогічних умов підготовки конкурентоздатних фахівців. Окрім того, обґрунтоване суб’єктивне ставлення до даного нововведення та прогнозування можливих наслідків щодо впливу онлайн-курсів на якість підготовки майбутнього лікаря.
Keywords: матеріали конференцій; дистанційне навчання; медична освіта; проблема якісної підготовки