Вплив здоров’яформуючих чинників на розвиток дитини - Кірсанова, Олена Валентинівна (My University, 2022)
В результаті дослідження було вивчено кількісний внесок здоров’яформуючих факторів (загалом вивчено 59 факторів) у формуванні здоров’я школярів великого міста. As a result of the study was to quantify the impact and contribution of factors (of 59 factors), in the formation of сhildren’s health of a large city.
Keywords: здоров’я дітей; формування; місто; children’s health; formation; city