Особливості дистанційного викладання в системі Microsoft TEAMS на прикладі викладання медичної та біологічної фізики у англомовних студентів першого курсу міжнародного факультету, спеціальностей «Лікувальна справа» та «Педіатрія» - Прокопченко, Олександр Євгенович; Лукіна, Ганна Михайлівна; Приходько, Олександр Васильович; Lukina, H.; Prokopchenko, O.; Prykhodko, O. (Рівне: РВВ РДГУ, 2020)
Розглянуто можливості та особливості щодо оптимального впровадження інтегрованої системи Microsoft TEAMS на прикладі викладання дисципліни «Медична та біологічна фізика» (І курс міжнародного факультету, англомовна форма навчання) з урахуванням специфіки навчальної системи країн походження іноземних студентів. Possibilities and specifities of optimal introduction of integrated system Microsoft Teams on the example of teaching of discipline «medical and biological physics» (the first year English speaking students of international faculty, specialty «general medicine» and «pediatrics») are considered with taking into account the features of educational systems of the native countries of international students.
Specifities of distant teaching in the system Microsoft TEAMS on the example of teaching of medical and biological physics for the first year english speaking students of international faculty, specialty «General medicine» and «Pediatrics»
Keywords: Microsoft TEAMS; дистанційне навчання; навчальні методи; distant teaching; methods of study