Удосконалення підготовки спеціалістів в інтернатурі - Сюсюка, Володимир Григорович; Пучков, Володимир Анатолійович; Дейніченко, Олена Валеріївна; Онопченко, Світлана Павлівна; Сергієнко, Марина Юріївна (My University, 2024)
Лікарі-інтерни сьогодення – це завтрашні професіонали, від яких залежать здоров'я нації та розвиток системи охорони здоров'я. Пріоритетним завданням української медичної освіти є підготовка висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, які б відповідали міжнародному та конкурентоспроможному рівню розвитку медицини.