Синтез та властивості (4-(9-(4-метоксифеніл)-3-(метилтіо)піразоло [1,5-d][1,2,4]триазоло[3,4-f][1,2,4]триазин-6-іл)піперазин-1-іл) (алкіл-, арил-, гетерил)метанонів - Федотов, Сергій Олегович; Гоцуля, Андрій Сергійович (X. : НФаУ, 2024)
Метою роботи був синтез (4-(9-(4-метоксифеніл)-3-(метилтіо)піразоло[1,5-d]- [1,2,4]триазоло[3,4-f][1,2,4]триазин-6-іл)піперазин-1-іл)(алкіл-, арил-, гетерил)- метанонів та встановлення їх фізико-хімічних властивостей.
Keywords: тези доповідей