Співвідношення структурних компонентів підшлункової залози в нормі та після внутрішньоутробного введення антигенів - Грінівецька, Наталія Валеріївна; Сідельнікова, Д. Є.; Шляпіна, А. С. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Метою роботи було вивчення розподілу структурних компонентів підшлункової залози у постнатальному періоді після внутрішньоплідної дії антигенів.
Keywords: підшлункова залоза; антиген