Художня культура українського постмодернізму (на матеріалі сучасної прози) - Гребенюк, Тетяна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2007)
Посібник призначено для студентів гуманітарних та негуманітарних спеціальностей. У посібнику подано теоретичне підґрунтя світоглядно-естетичного феномена постмодернізму, розглянуто основні концепти постмодерного світогляду, а також на матеріалі творчості Ю. Андруховича, О. Забужко, Ю. Іздрика, С. Жадана, Т. Прохаська, Т. Малярчук, – письменників, твори яких є найяскравішими виявами українського постмодернізму, – проаналізовано національну специфіку досліджуваного явища.
Keywords: культурологія