Комплексне надання стоматологічної допомоги у збройних силах україни у мирний та військовий час - Возний, Олександр Вікторович; Самойленко, А. В.; Чертов, Сергій Олександрович; Муляр, Ф. М.; Філон, Андрій Миколайович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Навчальний посібник присвячений питанням наданням ортопедичної, хірургічної та терапевтичної стоматології у мирний та військовий час у Збройних Силах України. Містить тестові завдання для самостійної підготовки.