Досвід підготовки лікарів-інтернів на кафедрі акушерства і гінекології ЗДМУ з фаху "Загальна практика–сімейна медицина" - Круть, Юрій Якович; Ізбицька, Ніна Григорівна; Сюсюка, Володимир Григорович; Амро, Ірина Геннадіївна; Слинько, Ольга Михайлівна; Нерянов, Кирило Юрійович; Онопченко, Світлана Павлівна (My University, 2014)
Досвід підготовки лікарів-інтернів за спеціальністю «загальна практика–сімейна медицина» свідчить, що саме мультидисциплінарний підхід на рівні кафедри сімейної медицини та кафедри акушерства і гінекології надає змогу уніфікувати навчальний процес під час підготовки сімейних лікарів. Постійний зв’язок викладачів кафедри та закладів практичної охорони здоров’я дозволяє виявити та при необхідності виправити недоліки як в роботі клінічних баз, так і наукового закладу. Ефективна підготовка сімейних лікарів за профілем «акушерство і гінекологія» можлива при співпраці установ охорони здоров’я та, зокрема, кафедри акушерства і гінекології, що дозволить покращити якість допомоги населенню.
Keywords: сімейні лікарі; підготовка лікарів-інтернів; акушерство і гінекологія