Прогнозування несприятливих подій після інфаркту міокарда з елевацією сегмента ST - Петюніна, О. В.; Копиця, М. П.; Березін, Олександр Євгенійович (My University, 2020)
Мета – визначення дискримінативної значущості нової оригінальної шкали прогнозування клінічних подій після гострого інфаркту міокарда (ГІМ) з елевацією сегмента ST після успішної реваскуляризації.
Keywords: тези доповідей