Результати ефективності відновлення функціонування нижньої кінцівки при тендинопатії ахілового сухожилка тенісистів - Пробачай, О. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета. Визначити ефективність програми реабілітації пацієнтів із розривом ахілового сухожилка шляхом аналізу існуючої системи лікування та реабілітації.
Keywords: тези доповідей