Організація інтернатури з дитячої анестезіології на базах стажування: [метод. посіб.] - Боярська, Людмила Миколаївна; Давидова, Анна Григорівна; Курочкін, Михайло Юрійович; Подліанова, Олена Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Даний навчально-методичний посібник призначено для базових керівників інтернатури з дитячої анестезіології. У ньому викладені всі необхідні відомості, які стосуються порядку проходження інтернатури за спеціальністю „Дитяча анестезіологія”. Уся надана інформація базується на затверджених МОЗ України положеннях та інших нормативних актах, які регламентують діяльність інтернатури, базових закладів департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.