Порівняння ефективності методів зупинки критичної кровотечі при бойовій травмі на етапах надання допомоги - Копотій, О. С. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження - порівняти ефективність методів тимчасової зупинки критичної кровотечі під час надання допомоги при бойовій травмі.
Keywords: тези