Аналіз основних варіантів реалізації відкритих онлайн-курсів - Суховой, Григорій Пилипович; Яковлева, Ольга Станіславівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Вступ. Якісні процеси в галузі розробки й впровадження електронних матеріалів для вищої освіти за останні два десятиліття призвели до формування концепції публікації навчальних матеріалів для віддаленого доступу у вигляді масових відкритих онлайн-курсів (МООС).
Keywords: масові відкриті онлайн-курси; дистанційна освіта; хМООС; сМООС; еdХ; тези