Філософія як метод когнітивної педагогіки - Жадько, В. А.; Zhadko, V. A.; Жадько, Віталій Андрійович (ЗДМУ, 2013)
Обґрунтовано думку про філософію як основу методології когнітивної педагогіки Обоснована мысль о философии как базисе методологии когнитивной педагогики Idea about philosophy as basis of cognitive pedagogics method has been based in this article
Философия как метод когнитивной педагогики
Philosophy as a method of cognitive pedagogics
Keywords: філософія; педагогіка; когнітивна педагогіка; философия; педагогика; когнитивная педагогика; метод; philosophy; pedagogics; cognitive pedagogics; method; language; reasoning; wordreasoning