Біологічний потенціал похідних 4-феніл-5-(піридин-2-іл)-1,2,4-триазол-3-тіолу - Полуботко, В. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою роботи був синтез похідних 1,2,4-триазол-3-тіолу з піридиновим замісником та тіоалкановим фрагментом з визначенням фармакологічних перспектив даних сполук.
Keywords: тези доповідей