Показники прооксидантно-антиоксидантного гомеостазу у хворих на гострий гепатит В із супутнім хронічним алкогольним ураженням печінки на тлі різних схем патогенетичного лікування - Фурик, Олена Олександрівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Мета дослідження - визначити вміст показників прооксидантно- антиоксидантного гомеостазу у хворих на гострий гепатит В із супутнім хронічним алкогольним ураженням печінки на тлі лікування L-аргініном та тіотриазоліном.
Keywords: гострий гепатит В; L-аргінін; тіотриазолін; острый гепатит В; L-аргинин; тиотриазолин; acute hepatitis B; L-arginine; thiotriazolin