Засоби візуалізації як елемент стратегії у вивченні української мови іноземними студентами - Кравченко, Юлія Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Реформування системи освіти спонукає змінити не лише сам навчальний процес за допомогою впровадження інтернет-технологій, а й удосконалити професійну діяльність освітян. З-поміж завдань, які стоять перед викладачами вишів, особливої актуальності набувають розвиток самостійності, ініціативності студентів та стимулювання мотивації до навчання. Для отримання бажаних результатів слід насамперед розуміти коло інтересів молоді та особливості сприйняття нею навчальної інформації в умовах активної діджиталізації освіти.