Соціальна відповідальність у фармації - Райкова, Тетяна Семенівна (My University, 2018)
Соціальний маркетинг є новою концепцією соціальної відповідальності всіх членів суспільства і ставить за мету змінити поводження великих груп людей на краще для досягнення соціальної гармонії в суспільстві. Але на рівні фармацевтичних фірм нині ставиться завдання переходу до нової фази маркетингу як соціально орієнтованого, спрямованого не лише на задоволення потреб платоспроможного споживача, а й на досягнення блага суспільства загалом.