Загальні підходи до ведення пацієнтів з ВІЛ-інфекцією/СНІДом в практиці сімейного лікаря - Михайловська, Наталія Сергіївна; Кулинич, Таміла Олегівна; Антипенко, О. О. (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина», спеціальності «Лікувальна справа» та «Педіатрія». Навчально-методичний посібник підготовлений відповідно до принципів доказової медицини і має забезпечити засвоєння сімейними лікарями принципів діагностики та лікування ВІЛ-інфекції, опортуністичних захворювань, сприяти набуттю вміння щодо консультування ВІЛ-інфікованих пацієнтів. Видання буде сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами VI курсу медичного факультетів під час підготовки до практичних занять з відповідних тем.