Аналіз противірусного лікування хворих на ХГС залежно від наявності коморбідної ниркової недостатності - Ялова, Галина Василівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження. Проаналізувати ефективність ПВТ за схемою OBV/PTV/r+DSV±RBV у хворих на ХГС, 1GT, залежно від наявності коморбідної ниркової недостатності (НН).
Keywords: тези доповідей