Алгоритм формування індивідуальної програми реабілітації підлітків 16-18 років, з проявами артеріальної гіпертензії - Курінний, С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження – визначити основні компоненти та послідовність їх застосування у формуванні індивідуальної програми реабілітації підлітків 16-18 років з артеріальною гіпертензією.
Keywords: тези доповідей