Перспективи впровадження дистанційного навчання у вищі медичні навчальні заклади - Гончарова, Наталія Григорівна; Бессараб, Георгій Ігнатович; Морозова, Оксана Валентинівна; Гайдук, Лідія Прокопівна; Сухомлінова, Ірина Євгенівна (Запорізький державний медичний університет, 2010)
Комп’ютерна технологічна революція останніх років проникла в усі сфери людського товариства та сприяла виникненню нових вимог у вищій освіті України. Новим знанням необхідні нові методи впровадження. Метою роботи є розгляд доцільності використання дистанційного навчання в вищих медичних навчальних закладах . The Computar’s technological revolution over the last years has entered all the spheres of the human society and has given new guidelines in the education requirements. New knowledge requires new adoption methods. The goal of this article is to consider of Distance learning appropriateness on the work of higher medical schools.
Keywords: дистанційна освіта; дистанційне навчання; комп’ютерні телекомунікації; distance education; distance learning; Computar’s telecommunications