Моделі соціальної відповідальності фармбізнесу - Марченко, М. К.; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Сьогодні в Україні все більш значну роль у забезпеченні конкурентоспроможності підприємств починають відігравати соціально-відповідальні функції. Подібна трансформація цінностей та пріоритетів вимагає внесення змін до діючої практики управління підприємствами фармацевтичної галузі, забезпечення інтеграції принципів, методів та інструментів соціальної відповідальності (СВ) у їх діяльність.
Keywords: соціальна відповідальність; моделі; фармація